47+ Kindervest Breien Gratis Patroon

47+ Kindervest Breien Gratis Patroon. Het patroon is uitgevoerd in 2 maten, zodat zowel een kindervestje als een vestje voor vader, moeder, opa of oma gebreid kan worden.elders in de webwinkel kun je ook de wol bij dit patroon bestellen (de wol kun je ook zonder patroon bestellen). More images for kindervest breien gratis patroon »

Gebreid Vestje In De Kinder Maat 98 Gratis Breipatroon Brei Zelf Uw Leuke Kinderkleding Truien En Vesten
Gebreid Vestje In De Kinder Maat 98 Gratis Breipatroon Brei Zelf Uw Leuke Kinderkleding Truien En Vesten from www.jessica-tromp.nl
De meeste patronen zijn geschreven voor een bepaald breigaren en kan je gratis bijvoegen bij je bestelling van het breigaren. ( jacquard ) inbreipatronen met 2 kleuren of 3 kleuren en meer. Breipatroon (nederlandse en engelse beschrijving) voor stoer vest in ribbelsteek.

More images for kindervest breien gratis patroon »

Hier vindt u meer dan 120.000 gratis breipatronen en haakpatronen met instructievideo's, en garens voor een fantastische prijs. ( jacquard ) inbreipatronen met 2 kleuren of 3 kleuren en meer. In deze categorie vind je regelmatig nieuwe gratis breipatronen voor het breien van kleding, amigurumi,kussens, woondekens en hebbedingetjes. Het garen dat is gebruikt, heeft een stekenverhouding van 8 steken x 11 toeren = 10 x 10 cm en het vest is gebreid op naalden nummer 8 en rondbreinaald nummer 8.


Comments

Popular posts from this blog

41+ Gratis Haakpatroon Dames Topje

40+ Gratis Patroon Babytruitje Breien

23+ Gratis Patroon Makkelijk Vest Haken