33+ Babytruitje Breien Gratis Patroon

33+ Babytruitje Breien Gratis Patroon. Praktisch en comfortabel truitje met romperhals. Brei met dit gratis breipatroon babytruitje in katia merino fine een hip truitje voor je baby.

Hoe Brei Ik Een Babytruitje Baby Trui Breien Gratis Breipatroon Babytruitje Waar Vind Je Gratis Breipatrone Breien Kind Mutsen Breien Breien Haken Baby
Hoe Brei Ik Een Babytruitje Baby Trui Breien Gratis Breipatroon Babytruitje Waar Vind Je Gratis Breipatrone Breien Kind Mutsen Breien Breien Haken Baby from i.pinimg.com
Lekker stoer babyjasje in ribbelsteek. Met dit gratis breipatroon kun je een babytruitje breien met de rijstekorrelsteek. Binnenkort meer op mijn blog.

De bernadette trui is een super succes !

Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan. Met dit gratis breipatroon kun je een babytruitje breien met de rijstekorrelsteek. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan. Momenteel ben ik het breipatroon aan het uitschrijven van dit truitje in het brokje de boord is welbekend van van de rompertjes en ik heb daar nu dus ook een breipatroon van.


Comments

Popular posts from this blog

41+ Gratis Haakpatroon Dames Topje

40+ Gratis Patroon Babytruitje Breien

23+ Gratis Patroon Makkelijk Vest Haken