38+ Wolplein Gratis Patroon Babyvestje

38+ Wolplein Gratis Patroon Babyvestje. De website van phildar nederland met een gratis breipatroon van een babyvest. Ribbelsteek dit patroon is met dit schattige, zelfgemaakte babyvestje kun je op ieder kraambezoek aankomen met een uniek geschenk.

Babyvestje Haken Haken Breien En Haken Breien Haken
Babyvestje Haken Haken Breien En Haken Breien Haken from i.pinimg.com
Wil jij ook dit leuke babyvestje haken? Als je het dus even niet weet, dan kun je daar opzoeken hoe je ook alweer. Patroon onderbroekje baby born ik heb dit onderbroekje gehaakt met soft (zeeman)en haaknaald 3,5 haak 30 lossen en 1 keerlosse 1 30 vasten (=30) 2 t/m 8 (= 7 toeren) 1 vaste in elke vaste (=.

Een gratis nederlands haakpatroon van een babyvestje in leuke lentekleuren.

Die recht een bubbel steek dus dat verspringt dan zorg er wel voor dat je bij de de pennen waarin je die bubbels tape rij dat je even goed geconcentreerd telt want het is een lastig patroon om als je het verkeerd heb gedaan om even uit te halen en weer opnieuw op te. Bekijk het uitgeschreven gratis patroon op ons blog Просмотров 33 тыс.4 года назад. Stuk voor stuk heeft de verzending zeker nodig voor de activiteiten diegene ze iedere dag nodig hebben.


Comments

Popular posts from this blog

41+ Gratis Haakpatroon Dames Topje

40+ Gratis Patroon Babytruitje Breien

23+ Gratis Patroon Makkelijk Vest Haken